Starch gelatinization distribution and peripheral cell disruption in cooking rice grains monitored by microscopy - Institut Agro Montpellier Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Cereal Science Année : 2012

Starch gelatinization distribution and peripheral cell disruption in cooking rice grains monitored by microscopy

A. Briffaz
  • Fonction : Auteur
C. Mestres
  • Fonction : Auteur
J. Escoute
  • Fonction : Auteur
M. Lartaud
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-02025798 , version 1 (19-02-2019)

Identifiants

Citer

A. Briffaz, C. Mestres, J. Escoute, M. Lartaud, Manuel Dornier. Starch gelatinization distribution and peripheral cell disruption in cooking rice grains monitored by microscopy. Journal of Cereal Science, 2012, 56 (3), pp.699-705. ⟨10.1016/j.jcs.2012.09.001⟩. ⟨hal-02025798⟩
53 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More